Corona virus

13
mrt
2020

Helaas heeft inmiddels ook Nederland te maken met het coronavirus. Vanwege dit virus nemen wij onze verantwoordelijkheid en zijn er daarom een aantal maatregelen van toepassing bij ons in de brasserie. Voor deze maatregelen laten wij ons o.a. leiden door het RIVM, de GGD, het ministerie en de lokale overheid.

De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers is voor ons hoogste prioriteit.
Wij hopen dat ook u uw verantwoordelijkheid neemt en vragen uw medewerking dan ook voor het volgende:

-normaliter bent u te allen tijde van harte welkom, echter willen wij u in dit geval vragen onze strandbrasserie NIET te betreden als u griepklachten heeft en/of verkouden bent. Wij willen graag onze andere gasten, alsook onze medewerkers beschermen.

-wij doen ons uiterste best de hygiëne in ons restaurant zo goed mogelijk te hebben en te houden. U treft daarom desinfectiezeep in de zaak, alsook reinigen wij de tafels en deuren met grote regelmaat.

-Wij hebben standaard niet meer dan 65 zitplaatsen. Desalniettemin hebben we dit aantal naar beneden gebracht doordat we meer ruimte tussen de diverse tafels hebben gecreëerd. We blijven dus ruim onder de norm van 100 personen en door de grotere ruimte tussen de tafels worden contacten geminimaliseerd.

-wij verzoeken u zoveel mogelijk met pin te betalen.

-heeft u reeds gereserveerd, maar moet u vanwege uw griep of verkoudheid annuleren dan hebben wij daar alle begrip voor.

Wij hopen op uw begrip!

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!